OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48 (Hasselt)
011 19 05 64 (Lommel)

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48 (Hasselt)
011-19.05.64 (Lommel)

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

REALISATIES

Fitness Specialist BVBA is al meer dan 15 jaar de specialist in fitnesstoestellen in Limburg en heel België voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Fitness Specialist is een familiebedrijf met een persoonlijke en professionele aanpak. Wij bieden een ruim assortiment fitnesstoestellen aan van topmerken/A-merken. Deze toestellen kunnen ook steeds bij ons uitvoering getest worden.

U koopt bij ons niet alleen een product maar ook onze service!

Fitness Specialist garandeert u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en service worden bij on steeds hoog in het vaandel gedragen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de betere sportvoeding met advies op maat. Leveringen van fitnesstoestellen, accessoires en sportvoeding zijn in België gratis. Fitnesstoestellen kunnen tegen betaling ook gemonteerd worden door onszelf. Leveringen en installaties gebeuren binnen enkele werkdagen in overleg met de klant.

Fitte werknemers bieden enkel voordelen!

Bedrijfsfitnessen zijn een groeiende markt. Dit hebben ze in onze buurlanden en in Amerika al langer door. Belgische werkgevers spelen dan ook steeds meer in op deze trend en voorzien hun bedrijf van een fitnessruimte voor hun personeel. Een bedrijfsfitness biedt namelijk vele voordelen. Minder zieke werknemers, een hogere productiviteit en minder stress op het werk! Fitte werknemers bieden dus niets dan voordelen. Enkele van onze referenties die wij door de jaren heen hebben mogen voorzien van een (bedrijfs)fitness:

"Ons bedrijf is de sportieve uitvalsbasis voor iedereen die fit door het leven wilt."

Hieronder kan u enkele afbeeldingen van onze realisaties terugvinden. Zoals u kan zien heeft u niet altijd veel ruimte nodig om alles te plaatsen. Wij kijken samen met u naar de beste keuze van toestellen alsook de opstelling ervan. Veel bedrijven kiezen voor een combinatie van kracht- en cardiotoestellen.