OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48 (Hasselt)
011 19 05 64 (Lommel)

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48 (Hasselt)
011-19.05.64 (Lommel)

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Uw Specialist in fitnesstoestellen!

Fitness Specialist Hasselt

Fitness Specialist BVBA is al meer dan 15 jaar de specialist in fitnesstoestellen in Limburg en heel België voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Fitness Specialist is een familiebedrijf met een persoonlijke en professionele aanpak. Wij bieden een ruim assortiment fitnesstoestellen aan van topmerken/A-merken. Deze toestellen kunnen ook steeds bij ons uitvoering getest worden.

U koopt bij ons niet alleen een product maar on onze service!

Fitness Specialist garandeert u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en service worden bij on steeds hoog in het vaandel gedragen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de betere sportvoeding met advies op maat. Leveringen van fitnesstoestellen, accessoires en sportvoeding zijn in België gratis. Fitnesstoestellen kunnen tegen betaling ook gemonteerd worden door onszelf. Leveringen en installaties gebeuren binnen enkele werkdagen in overleg met de klant.

Wilt u werken aan uw conditie en fysiek?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u bij de zoektocht naar het ideale fitnesstoestel. Wij richten uiteraard ook spotruimtes in met de perfecte invulling voor zowel particulier al professionelen zoals fitnesszalen, kamer voor thuistraining, hotels, brandweerkazernes, bedrijven etc. Wij bieden tevens de mogelijkheid om alle apparaten aan huis te komen leveren en monteren door ons eigen team.

Interesse? Ontdek dan hier een gevarieerd aanbod van producten voor cardio en krachtsport in onze webshop. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.