OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Wespelaar

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Popel je om een professionele hometrainer aan te schaffen en thuis in Wespelaar aan je conditie te werken? Dan hoef je niet te twijfelen, want Fitness Specialist biedt je topkwaliteit. Met al meer dan 15 jaar ervaring op de teller, weten wij als geen ander welk toestel het beste bij je past. Je bent meer dan welkom in onze showroom om jouw trainings- of revalidatiebehoeften te bespreken. Dan gaan we samen op zoek naar een hometrainer die daar het beste bij aansluit. Op onze webshop vind je alvast heel wat inspiratie.

De beste hometrainers? Die vind je bij Fitness Specialist

Van plan een hometrainer te kopen? Dan wil je natuurlijk dat het de investering waard is. We garanderen het je: de beste hometrainers, vind je bij ons.
  • Bij Fitness Specialist bieden we je enkel A-merken van verschillende prijsklassen aan. Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx zijn enkele merken die je bij ons terugvindt.
  • Zowel als professionele of beginnende sporter kan je bij ons terecht.
  • Je mag er hoe dan ook op rekenen dat de hometrainer die bij jou in Wespelaar komt te staan, volledig aan zal sluiten bij je behoeften.

Gratis levering van je hometrainer in Wespelaar

Doet het vervoeren en de installatie van een groot toestel als een hometrainer, je twijfelen over de aankoop? Daar hebben we begrip voor. Gelukkig heeft Fitness Specialist een uitstekende service en komen we jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Wespelaar. Over het vervoer hoef je dus in ieder geval niet wakker te liggen. De installatie? Die nemen we er ook graag bij. Zo ben je zeker dat alles juist is afgesteld en hoef je niet in te zitten met het aantasten van je vloer of muren.
hometrainer living vrouw

Je conditie op peil houden met een hometrainer bij je thuis in Wespelaar

Een hometrainer laat je toe te werken aan je conditie vanuit je woonkamer, bureau of slaapkamer in Wespelaar. We sommen een paar voordelen voor je op:
  • Met een hometrainer kan je op ieder moment van de dag trainen.
  • Je hoeft geen rekening te houden met openingsuren van bijvoorbeeld de gym en bent niet afhankelijk van het weer.
  • Ook voor wie houdt van multitasken is een hometrainer geschikt: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of terwijl je een telefoontje pleegt.
  • Heb je dus weinig tijd, maar blijf je wel graag in beweging? Dan is een hometrainer perfect voor jou.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Klaar om te werken aan je conditie, maar twijfel je nog over welke hometrainer nu echt bij je past? Voel je vrij om alvast eens te scrollen door ons online assortiment en langs te komen in de showroom om je voorkeuren te bespreken met een specialist. Door jouw prioriteiten en budget in kaart te brengen, vinden we ongetwijfeld het juiste toestel voor jou. We hebben voor elk wat wils en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Heb je wat meer informatie nodig? Je kan ons bereiken via info@fitnessspecialist.be of op +32 11 76 15 48. Misschien tot binnenkort!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Wespelaar

Uren
Minuten
Seconden