OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Hoeilaart

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Denk je eraan een professionele hometrainer aan te schaffen om thuis in Hoeilaart aan je conditie te werken? Twijfel dan niet om voor de kwaliteit van Fitness Specialist te gaan. Met al meer dan 15 jaar ervaring op de teller, weten wij als geen ander welk toestel het beste bij je past. Je bent meer dan welkom in onze showroom om jouw trainings- of revalidatiebehoeften te bespreken. Aan de hand van jouw wensen gaan we samen op zoek naar de hometrainer die daar het beste bij aansluit. Wie graag op voorhand al een kijkje neemt tussen ons aanbod, kan terecht op onze webshop.

Met een hometrainer bij je thuis in Hoeilaart hou je je conditie op peil

Met een hometrainer werk je gemakkelijk aan je conditie vanuit je living, bureau of slaapkamer in Hoeilaart. Enkele voordelen voor je op een rijtje:
  • Trainen met een hometrainer, dat kan op ieder moment van de dag.
  • Je hoeft geen rekening te houden met openingsuren van bijvoorbeeld de gym en bent niet afhankelijk van het weer.
  • Sterker nog, met een hometrainer kan je gemakkelijk multitasken: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of wanneer je een telefoontje pleegt.
  • Voor wie een druk leven wil combineren met een gezonde portie beweging is een hometrainer dé perfecte oplossing.

Jouw hometrainer gratis in Hoeilaart geleverd

Is het vervoeren en installeren van de hometrainer iets waar je tegenop kijkt? Alle begrip daarvoor. Gelukkig heeft Fitness Specialist een uitstekende service en komen we jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Hoeilaart. Het vervoer nemen we dus al voor onze rekening. Wie zijn hometrainer liever niet zelf installeert, kan dat ook aan ons overlaten. Op die manier ben je er zeker van dat alles juist is afgesteld en blijven je muren en vloer onbeschadigd.
hometrainer living vrouw

De beste hometrainers vind je bij Fitness Specialist

Van plan een hometrainer aan te schaffen? Dan wil je natuurlijk waar voor je geld. Als je zeker wil zijn van sterke kwaliteit, dan ben je bij Fitness Specialist aan het juiste adres.
  • Bij Fitness Specialist bieden we enkel A-merken aan binnen verschillende prijsklassen. Zo vind je bij ons onder andere merken als Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx.
  • Zowel professionele als startende sporters kunnen bij ons terecht.
  • De hometrainer die bij jou in Hoeilaart komt te staan, zal hoe dan ook volledig passen bij jouw behoeften.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Vastbesloten aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Neem alvast een kijkje tussen ons online assortiment en kom gerust langs in de showroom om jouw wensen met een specialist te bespreken. We houden jouw prioriteiten en budget steeds in het achterhoofd en gaan aan de hand daarvan op zoek naar het ideale toestel voor jou. We hebben voor elk wat wils en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Kan je wat meer informatie gebruiken? Mailen doe je naar info@fitnessspecialist.be en bellen kan op het nummer +32 11 76 15 48. Tot snel!

De beste hometrainers voor bij je thuis in Hoeilaart

Uren
Minuten
Seconden