OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Balen

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Popel je om een professionele hometrainer aan te schaffen en thuis in Balen aan je conditie te werken? Dan is Fitness Specialist absoluut de beste keuze. Met een ervaring van meer dan 15 jaar, weten wij als geen ander welk toestel het beste bij je past. Leg jouw trainings- of revalidatievoorkeuren gerust voor aan een specialist in onze showroom. Op basis daarvan gaan we samen op zoek naar de geschikte hometrainer. Laat je op voorhand alvast inspireren door onze webshop.

De beste hometrainers vind je bij Fitness Specialist

Een hometrainer aanschaffen, dat doe je niet zomaar. Je wil dat het de investering waard is. Maak het jezelf gemakkelijk en doe beroep op Fitness Specialist voor de beste kwaliteit.
  • Bij Fitness Specialist bieden we enkel A-merken aan binnen verschillende prijsklassen. Zo vind je bij ons onder andere merken als Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx.
  • Zowel als professionele of startende sporter kan je bij ons terecht.
  • Waar je voorkeuren ook liggen, onze adviseurs zorgen ervoor dat de hometrainer die bij jou in Balen komt te staan er volledig op is afgesteld.

Fitness Specialist levert jouw hometrainer gratis in Balen

Kijk je op tegen het vervoeren en installeren van de hometrainer? Dat begrijpen we maar al te goed. Je hoeft er bij Fitness Specialist niet mee in te zitten. We komen jouw toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer gratis leveren in Balen. Aan het vervoer hoef je dus al niet te denken. Wie zijn hometrainer liever niet zelf installeert, kan dat ook aan ons overlaten. We zorgen ervoor dat je vloer en muren geen schade oplopen en dat alles juist is afgesteld.
hometrainer grijs

Je conditie op peil houden met een hometrainer bij je thuis in Balen

Als je het ideale fitnesstoestel moet kiezen, dan ga je voor een hometrainer waarmee je vanuit je living, bureau of slaapkamer in Balen gemakkelijk kan werken aan je conditie. Een paar voordelen voor je opgesomd:
  • Trainen met een hometrainer, dat kan op ieder moment van de dag.
  • Met het weer of openingstijden van bijvoorbeeld de gym, hoef je niet langer rekening te houden.
  • Verder laat een hometrainer je ook gemakkelijk toe te multitasken: je kan gewoon trappen tijdens het bekijken van je favoriete serie of terwijl je een telefoontje pleegt.
  • Heb je dus weinig tijd, maar blijf je wel graag in beweging? Dan is een hometrainer perfect voor jou.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Helemaal klaar om aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welk toestel nu echt bij je past? Kom je wensen gerust bespreken met een van onze specialisten in de showroom en scrol alvast eens door ons online assortiment. Jouw budget en wensen vormen de basis voor het vinden van het juiste toestel. We hebben voor elk wat wils en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Graag wat meer info? Je bereikt ons via info@fitnessspecialist.be of op +32 11 76 15 48. We zien elkaar snel!

Fitness Specialist: de beste hometrainers van Balen

Uren
Minuten
Seconden