OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Hometrainer kopen voor bij je thuis in Averbode

Hometrainers

Uren
Minuten
Seconden

Inspiratie & referenties

Popel je om een professionele hometrainer aan te schaffen en thuis in Averbode aan je conditie te werken? Dan is Fitness Specialist de beste keuze. Met een ervaring van meer dan 15 jaar, weten wij als geen ander welk toestel het beste bij je past. Leg jouw trainings- of revalidatiebehoeften gerust voor aan een specialist in onze showroom. De hometrainer die daar het beste bij aansluit, vinden we samen. Neem op voorhand gerust al een kijkje op onze webshop.

Fitness Specialist levert jouw hometrainer gratis in Averbode

Zie je het niet zitten om de hometrainer zelf te vervoeren en installeren? Dat begrijpen we. Gelukkig biedt Fitness Specialist een uitstekende service aan en komen we je toestel – ongeacht of het nu gaat om een hometrainer, loopband of crosstrainer – gratis in Averbode leveren. Vervoer is iets waar je dus niet langer over hoeft wakker te liggen: wij doen het voor jou. Het installeren zelf kan je ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Op die manier ben je er zeker van dat alles juist is afgesteld en blijven je muren en vloer onbeschadigd.

Het juiste adres voor de beste hometrainers

Als je van plan bent een hometrainer aan te schaffen, dan wil je natuurlijk waar voor je geld. Maak het jezelf gemakkelijk en doe beroep op Fitness Specialist voor de beste kwaliteit.
  • Fitness Specialist biedt je enkel A-merken aan binnen verschillende prijsklassen. Denk daarbij onder andere aan toestellen van Nautilus, Finnlo, Flow Fitness en Toorx.
  • Zowel professionele als beginnende sporters kunnen bij ons terecht.
  • Ongeacht waar je voorkeuren liggen, onze adviseurs zorgen ervoor dat de hometrainer die bij jou in Averbode komt te staan volledig aansluit bij je behoeften.
hometrainer living vrouw

Met een hometrainer bij je thuis in Averbode hou je je conditie op peil

Vanuit je living, bureau of slaapkamer in Averbode werken aan je conditie? Een hometrainer is er ideaal voor. Hieronder sommen we een paar voordelen voor je op:
  • Een hometrainer kan je op ieder moment van de dag gebruiken.
  • Met openingstijden van bijvoorbeeld de gym of het weer, hoef je niet langer rekening te houden.
  • Verder laat een hometrainer je ook gemakkelijk toe te multitasken: je kan gewoon trappen terwijl je een telefoontje pleegt of tijdens het bekijken van je favoriete serie.
  • Dé perfecte oplossing voor wie het druk heeft, maar toch graag in beweging blijft.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Klaar om aan je conditie te werken, maar nog twijfels over welke hometrainer nu echt bij je past? Ons online assortiment kan je alvast eens raadplegen en je bent ook meer dan welkom in onze showroom om je wensen met een specialist te bespreken. Aan de hand van je voorkeuren en budget vinden we ongetwijfeld het juiste toestel voor jou. We bieden voor elk wat wils en staan klaar om je doorheen het hele aankoop- en installatietraject te begeleiden. Heb je wat meer info nodig? Via info@fitnessspecialist.be of via +32 11 76 15 48 kan je ons bereiken. Misschien tot binnenkort!

Hometrainer kopen voor bij je thuis in Averbode

Uren
Minuten
Seconden