Menu
Your Cart

Sole Fitness B74 Hometrainer

Sole Fitness B74 Hometrainer
Sole Fitness B74 Hometrainer
Sole Fitness B74 Hometrainer
Sole Fitness B74 Hometrainer
Sole Fitness B74 Hometrainer
€745.00
Ex Tax: €615.70

Available Options

Voor de meeste gebruikers van een hometrainer is comfort en uitdaging in de training het allerbelangrijkste. De Sole Fitness hometrainer B74 biedt u beide.

Het relatief lage gewicht, duurzaamheid, gebruiksgemak en ruimtebesparing maakt van de  Sole Fitness hometrainer B74 het perfecte toestel voor iedereen met deze behoeften in het achterhoofd.

De Sole Fitness hometrainer B74 heeft 20 weerstandsniveau’s en een vliegwiel van 10 kg. Deze combinatie zorgt voor een mooie, vloeiende overgang tussen de verschillende weerstandsniveau’s.

Het ergonomisch ontwerp van de Sole hometrainers is uniek vanwege het specifieke pedaalontwerp. Doordat de pedalen 2 graden naar binnen staan voorkomt dit pijn in de knieën en voeten. Daarnaast is het comfortabele gelzadel verstelbaar, zowel in horizontale als verticale richting.

Het heldere LCD display van 19 cm heeft ingebouwde luidsprekers, een ventilator en een bidonhouder. Er zijn 5 voorgeprogrammeerde programma’s, 2 gebruikersprofielen, 2 hartslagprogramma’s en 1 manueel instelbaar. De hartslagmeting is mogelijk via de hartslagsensoren in de handgrepen en via de gratis bijgeleverde borstband.

  • Display met 8 trainingsprogramma's
  • Magnetisch weerstandssysteem met 20 niveau's
  • Vliegwiel 10kg
  • Afmetingen toestel: L122  B59  H138cm
Product Details
MerkSole Fitness

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
FREE DELIVERY
24/7
2-4 DAY DELIVERY
QUALITY GUARANTY