Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Wilderen?

werken aan je fitheid? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woonst in Wilderen. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Nog niet zonder twijfel over de installatie van een loopband bij je thuis in Wilderen? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Wilderen

De levering en installatie van je loopband in Wilderen kan Fitness Specialist voorzien. Zo blijven je vloeren en muren absoluut schadevrij. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen je graag. bowflex loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel A-merken en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Wilderen. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor service en advies op jouw maat. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Wilderen leveren en installeren. Wil je kennismaken met ons aanbod? Kom dan zonder twijfel eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.