Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Wijer?

Wil je je conditie graag op peil houden? Met een loopband van Fitness Specialist doe je het gewoon vanuit je eigen woning in Wijer. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Op die manier kan je zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Wijer? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag trainen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er zeker bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij verkopen enkel A-merken en geven advies op maat van jouw voorkeuren. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Wijer leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Wijer

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Wijer worden geleverd én geïnstalleerd. Zo blijven je vloeren en muren zeker schadevrij. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien helemaal af op jouw voorkeuren. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan op ons rekenen.

Advies en service afgestemd op jouw wensen

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Wijer wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons aanbod te weten komen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat doe je via de webshop.