Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Tongeren

werken aan je fitheid? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Tongeren met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Tongeren

De levering en installatie van je loopband in Tongeren kan door Fitness Specialist voorzien worden. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere omgeving. We helpen je op weg door de nodige toelichting te geven en stellen het toestel bovendien af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de installatie problemen of schade op? Contacteer ons dan gerust. Op ons kun je rekenen.

De voordelen van een loopband

Nog niet absoluut over de installatie van een loopband bij je thuis in Tongeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod enkel klassemerken. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook gratis in Tongeren leveren. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Op die manier ben je zeker van de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Tongeren leveren en plaatsen. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Scrol dan alvast eens door onze webshop.