Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Sint-Pieters-Voeren?

Wil je graag aan je conditie werken? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Sint-Pieters-Voeren met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier kan je zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Sint-Pieters-Voeren wil plaatsen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Sint-Pieters-Voeren

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Sint-Pieters-Voeren leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw prioriteiten. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij zijn er voor je. rebound loopband

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat enkel merken van de bovenste plank en bovendien geven we advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Sint-Pieters-Voeren geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben het geschikte toestel voor ieder doel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Advies en service afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Sint-Pieters-Voeren wordt geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod beter leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.