Menu
Your Cart

Een loopband bij je thuis in s-Gravenvoeren? Fitness Specialist is het juiste adres

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat doe je gewoonweg vanuit je eigen woonst in s-Gravenvoeren met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in s-Gravenvoeren

Fitness Specialist komt je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in s-Gravenvoeren leveren én monteren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene ruimte. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je na de montage dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Je kan altijd op ons rekenen.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Wij verkopen alleen klassemerken en geven advies op maat van jouw prioriteiten. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in s-Gravenvoeren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het trainen voor een marathon? Samen bepalen we welk toestel het beste past bij jouw doelen. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag. bowflex loopband

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in s-Gravenvoeren? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Je bent hier dus absoluut bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je fitheid het hele jaar door op peil gehouden.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw prioriteiten vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in s-Gravenvoeren wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.