Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Riemst?

Graag je fitheid op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Riemst met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen alleen kwalitatief hoogstaande apparatuur. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Riemst? Onze medewerkers geven gepast advies mee. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo hou je het hele jaar door je conditie op peil.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Riemst

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Riemst komen leveren én installeren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw wensen. Merk je schade op of zie je dat er na de montage iets misloopt? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan op ons rekenen. rebound loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Riemst wordt geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We stemmen onze service en ons advies dan ook volledig af op jouw prioriteiten. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Riemst geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.