Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Rekem

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoon vanuit je eigen woonst in Rekem. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Rekem

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Rekem leveren én monteren. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade of problemen op na de installatie? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij zijn er voor onze klanten.

De voordelen van een loopband

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Rekem? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er zonder twijfel bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bevat alleen topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Rekem wordt geleverd. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Rekem geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.