Menu
Your Cart

Fitness Specialist: de expert in loopbanden voor bij je thuis in Ordingen

Wil je graag aan je fitheid werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Ordingen met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Zo geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. Wij verkopen enkel klassemerken en geven advies op maat van jouw wensen. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Ordingen geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Heb je behoefte aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Ordingen

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Ordingen leveren én plaatsen. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de installatie iets mis of merk je schade op? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij staan altijd voor je klaar. rebound loopband

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Ordingen te plaatsen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Het tempo is vlot te reguleren en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. We stemmen onze service en ons advies dan ook helemaal af op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Ordingen leveren en installeren. Ons aanbod beter leren kennen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.