Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Ophoven?

Je conditie op peil houden? Je kunt het eenvoudig doen vanuit je eigen huis in Ophoven met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier geniet jij probleemloos van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Ophoven

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Ophoven komen leveren én plaatsen. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Wij kunnen ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij zijn er voor onze klanten.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel A-merken. We komen de loopband trouwens kosteloos bij jou in Ophoven leveren. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. bowflex loopband

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Ophoven te installeren? Onze medewerkers staan je bij met advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Als je snel last hebt van je knieën, ben je er zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Ons advies, afgestemd op jouw wensen

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Ophoven wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons aanbod te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Dat is mogelijk via de webshop.