Menu
Your Cart

Vanuit huis in Nerem werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Behoefte om aan je conditie te werken? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen huis in Nerem. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij enkel kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bestaat enkel uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Nerem geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Welk doel je ook voor ogen hebt, wij hebben het geschikte toestel. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Nerem te plaatsen? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Wie vlug last heeft van kwetsuren is hier dus absoluut bij gebaat. Het tempo is vlot te regelen en daarnaast kan je ook werken met intervaltrainingen. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in Nerem

De levering en installatie van je loopband in Nerem kan Fitness Specialist voorzien. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Door het toestel af te stellen volgens jouw voorkeuren, helpen we je meteen op weg. Merk je schade of problemen op na de montage? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan op ons rekenen.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw prioriteiten vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. De loopband wordt bovendien netjes bij jou in Nerem geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod beter leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand raadplegen? Via onze webshop kan het.