Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Neerpelt met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Dat doe je simpelweg vanuit je eigen woning in Neerpelt met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Geniet van de voordelen van een loopband

Twijfel je nog om een loopband bij je thuis in Neerpelt te monteren? Laat je gerust adviseren door één van onze medewerkers. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren, zo kan je op ieder moment van de dag oefenen. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er absoluut bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot regelen en is intervaltraining eenvoudig in te stellen via de programmatie. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons aanbod bestaat enkel uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Neerpelt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of volg je een revalidatietraject? Heb je nood aan beweging tijdens de werkuren (walking desk) of ben je aan het oefenen voor een marathon? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat. rebound loopband

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Neerpelt

De levering en installatie van je loopband in Neerpelt kan door Fitness Specialist voorzien worden. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Op ons kun je rekenen.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw wensen. Zo ben je absoluut absoluut van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Neerpelt wordt geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod beter leren kennen? Je bent meer dan welkom in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.