Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Neerharen?

Vastbesloten om aan je fitheid te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Neerharen met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen en een klantgerichte service. Zo kan jij zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Neerharen

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Neerharen worden geleverd én geïnstalleerd. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Wij kunnen ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw prioriteiten en geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zeker of je een loopband in je huis in Neerharen wil monteren? Voor gepast advies kan je rekenen op onze medewerkers. Het gebruik van een loopband biedt in ieder geval wel een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Via de programmatie zijn intervaltrainingen gemakkelijk in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Je conditie kan je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Wij verkopen alleen merken van de bovenste plank en geven advies op maat van jouw wensen. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Neerharen geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Lijkt een walking desk je wel wat of ben je aan het oefenen voor een marathon? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Dat zorgt ervoor dat jij naar huis gaat met een loopband die compleet afgestemd is op jouw levensstijl. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Neerharen geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? In onze showroom ben je meer dan welkom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat kan via onze webshop.