Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Meldert?

Wil je je conditie graag op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Meldert met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Op die manier geniet jij zonder problemen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Meldert? Onze medewerkers staan je bij met advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen en ben je niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Wie snel last heeft van kwetsuren is hier dus zonder twijfel bij gebaat. Het tempo is eenvoudig aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid kan je zo eenvoudig het hele jaar door op peil houden.

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons aanbod enkel topmerken. Fitness Specialist levert jouw loopband trouwens ook gratis aan huis in Meldert. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We zorgen voor de juiste begeleiding bij het uitkiezen van een toestel. bowflex loopband

Laat je loopband kosteloos aan huis leveren in Meldert

De levering en installatie van je loopband in Meldert kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de montage dus geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je schade of problemen op na de plaatsing? Dan kan je ons altijd contacteren. Wij staan altijd voor je klaar.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Meldert wordt geleverd en geïnstalleerd. Wil je ons aanbod grondiger leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat doe je via de webshop.