Menu
Your Cart

Train thuis in Mal met een loopband van Fitness Specialist

Vastbesloten om aan je conditie te werken? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Mal met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande fitnesstoestellen. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Twijfel je nog over de installatie van een loopband bij je thuis in Mal? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag trainen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Het is ook een pak minder belastend voor je lichaam om op een loopband te lopen. Je bent hier dus absoluut bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je conditie hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Mal

De levering en installatie van je loopband in Mal kan Fitness Specialist voorzien. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Zie je schade of merk je na de installatie dat er iets misloopt? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie een loopband van Fitness Specialist koopt, maakt de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben alleen klassemerken in ons aanbod. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Mal geleverd wordt. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Service en advies op jouw maat

Sport en fitness zijn vanzelfsprekende passies voor ons familiebedrijf. Jouw voorkeuren vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Mal wordt geleverd en geïnstalleerd. Ons aanbod grondiger leren kennen? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.