Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Kozen?

Je conditie op peil houden? Dat doe je gewoon vanuit je eigen huis in Kozen met een loopband van Fitness Specialist. Als familiebedrijf is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen enkel hoogstaande producten. Op die manier kan je zorgeloos genieten van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband kosteloos aan huis geleverd in Kozen

Indien je dat wenst kunnen we je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Kozen leveren én installeren. Zo ben je er zeker van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos plaatsen in iedere omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien helemaal af op jouw wensen. Zie je schade of merk je na de montage dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij zijn er voor je.

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Ben je nog niet zonder twijfel of je een loopband in je huis in Kozen wil monteren? Onze medewerkers zijn er om je te adviseren. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Wie ervoor kiest te investeren in een loopband van Fitness Specialist, gaat voor de juiste keuze. We geven advies op jouw maat en hebben enkel merken van de bovenste plank in ons aanbod. De loopband wordt trouwens ook kosteloos bij jou in Kozen geleverd. Ben je een revalidatietraject aan het volgen of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Ons assortiment is altijd online te raadplegen en bij vragen kan je ons steeds contacteren. Om een toestel op jouw maat uit te kiezen, helpen we je graag.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook volledig afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Kozen geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. Bekijk je de opties liever op voorhand? Dat is mogelijk via de webshop.