Menu
Your Cart

Train thuis in Kortessem met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Dat kan eenvoudig vanuit je eigen huis in Kortessem met een loopband van Fitness Specialist. Fitness Specialist is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Kortessem? Onze medewerkers staan klaar om je te bijstaan. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Wie snel last heeft van pijnlijke knieën, is hier zeker bij gebaat. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Zo wordt je conditie het hele jaar door op peil gehouden.

Laat je loopband gratis aan huis leveren in Kortessem

De levering en installatie van je loopband in Kortessem kan Fitness Specialist voorzien. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij zijn er voor je. rebound loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bestaat enkel uit merken van de bovenste plank en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Verder komt Fitness Specialist jouw loopband ook kosteloos in Kortessem leveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Service en advies op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Kortessem geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je kennismaken met ons aanbod? Kom dan absoluut eens langs in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dat is mogelijk via de webshop.