Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Koninksem?

Je fitheid op peil houden? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Koninksem met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Zo geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Jouw loopband door ons kosteloos aan huis geleverd in Koninksem

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Koninksem komen leveren én installeren. Dan hoef je je bij de installatie geen zorgen te maken over het veroorzaken van schade aan je vloer of muren. Dankzij onze uitgebreide ervaring, kunnen wij ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien compleet af op jouw prioriteiten. Merk je na de installatie problemen of schade op? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Wij zijn er voor onze klanten.

De voordelen van een loopband

Ben je nog niet absoluut of je een loopband in je huis in Koninksem wil plaatsen? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je snel last hebt van kwetsuren. Het is perfect mogelijk om intervaltrainingen te doen en het tempo aan te passen wanneer nodig. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden. bowflex loopband

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel A-merken in ons aanbod. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in Koninksem geleverd. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je behoefte aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Advies en service op jouw maat

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw prioriteiten. Zo ben je absoluut zeker van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Koninksem wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand raadplegen? Dat kan via onze webshop.