Menu
Your Cart

Vanuit huis in Kerniel werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Graag je fitheid op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Kerniel met een loopband van Fitness Specialist. Zowel in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding als sportkledij is Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij staan garant voor een klantgerichte service en verkopen enkel kwalitatief hoogstaande producten. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Een loopband van Fitness Specialist is de investering meer dan waard. In ons gamma vind je enkel klassemerken terug en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. We komen de loopband trouwens gratis bij jou in Kerniel afleveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je aan het oefenen voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Bij vragen kan je ons altijd contacteren en ons assortiment is steeds online te raadplegen. We begeleiden je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Laat je loopband kosteloos aan huis afleveren in Kerniel

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Kerniel worden geleverd én geïnstalleerd. Zo ben je er zeker van dat er geen schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos plaatsen in de daarvoor voorziene omgeving. We helpen je op weg en stellen het toestel bovendien volledig af op jouw wensen. Merk je na de montage problemen of schade op? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Kerniel te plaatsen? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je vlug last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je intervaltraining eenvoudig instellen via de programmatie en is het tempo vlot te reguleren. Zo valt je fitheid het hele jaar door goed op peil te houden.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Kerniel geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer over ons gamma te weten komen? Met open armen ontvangen we je in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Scrol dan alvast eens door onze webshop.