Menu
Your Cart

Nood aan een kwalitatieve loopband bij je thuis in Hendrieken?

Behoefte om aan je fitheid te werken? Dat kan gemakkelijk vanuit je eigen huis in Hendrieken met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen voor een klantgerichte service en verkopen alleen hoogstaande producten. Zo kan je iedere dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Kies je voor een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. We geven advies op jouw maat en hebben enkel topmerken in ons gamma. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Hendrieken afleveren. Wil je graag wat meer bewegen of ben je aan het revalideren? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Hendrieken

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Hendrieken worden geleverd én geïnstalleerd. Schade aan je vloer of muren kan op die manier het beste vermeden worden. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos monteren in iedere omgeving. We geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw wensen. Merk je na de montage schade of een ander probleem op? Geef ons dan gerust een seintje. Je kan op ons rekenen.

Geniet van de voordelen van een loopband

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Hendrieken? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het gebruik van een loopband is in ieder geval aan een paar voordelen gekoppeld. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te trainen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Je past het tempo eenvoudig zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Je fitheid hou je zo gemakkelijk het hele jaar door op peil.

Advies en service afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door fitness en sport in het algemeen. Onze service en ons advies worden dan ook compleet afgestemd op jouw wensen. Op die manier ben je absoluut van de juiste aankoop. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in Hendrieken wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer weten over ons gamma? Je bent meer dan welkom in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Dat doe je via de webshop.