Menu
Your Cart

Loopband kopen in Guigoven? Dat doe je bij Fitness Specialist

werken aan je fitheid? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist simpelweg vanuit je eigen huis in Guigoven. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. We verkopen alleen kwalitatief hoogstaande producten en voorzien een klantgerichte service. Zo kan jij zonder problemen genieten van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Koop je een loopband van Fitness Specialist, dan is het de investering meer dan waard. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel A-merken. Het is trouwens zo dat we de loopband ook gratis bij jou in Guigoven leveren. Volg je een revalidatietraject of heb je nood aan meer beweging? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Indien je vragen hebt over het assortiment, twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Wij leveren jouw loopband kosteloos aan huis in Guigoven

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in Guigoven worden geleverd én geïnstalleerd. Zo blijven je vloeren en muren zonder twijfel schadevrij. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor we ieder toestel probleemloos kunnen monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We geven de nodige toelichting om je op weg te helpen bij het eerste gebruik en stellen het toestel af volgens jouw prioriteiten. Merk je na de installatie dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan altijd op ons rekenen. bowflex loopband

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Guigoven? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. In ieder geval heeft het gebruik van een loopband enkele voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag trainen. Wie op een loopband loopt, zal het lichaam trouwens minder belasten. Een absolute aanrader voor wie vlug last heeft van pijnlijke benen of knieën. Het tempo is gemakkelijk aan te passen en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo valt je conditie het hele jaar door goed op peil te houden.

Ons advies, afgestemd op jouw voorkeuren

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor fitness en sport in het algemeen. Jouw wensen zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. We zorgen er bovendien voor dat de loopband netjes bij jou in Guigoven wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer te weten komen over ons aanbod? Twijfel dan niet om langs te komen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Dat is mogelijk via de webshop.