Menu
Your Cart

Een kwalitatieve loopband bij je thuis in Groot-Loon?

Je fitheid op peil houden? Dat kan je perfect doen vanuit je eigen huis in Groot-Loon met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

De voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels over de installatie van een loopband bij jou in Groot-Loon? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Op een loopband lopen is trouwens ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier dus zeker bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Groot-Loon

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Groot-Loon komen afleveren én monteren. Je hoeft je op die manier geen zorgen te maken over potentiële schade aan je vloer of muur. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene ruimte. Om je op weg te helpen geven we je de nodige uitleg en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw wensen. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor je.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Ons gamma bestaat alleen uit topmerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Groot-Loon wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Train je voor een marathon of lijkt een walking desk jou wel wat? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. We helpen je graag om een toestel uit te kiezen op jouw maat.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Als familiebedrijf is Fitness Specialist gepassioneerd door sport en fitness. We zorgen dan ook voor advies en service op jouw maat. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die compleet past bij jouw levensstijl. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Groot-Loon geleverd en geïnstalleerd wordt. Meer weten over ons gamma? In onze showroom ben je meer dan welkom. Wil je de opties liever op voorhand bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.