Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Gors-Opleeuw met een loopband van Fitness Specialist

Wil je graag aan je conditie werken? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Gors-Opleeuw met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is Fitness Specialist gespecialiseerd in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Wij kiezen er bewust voor om enkel producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier kan je elke dag genieten van een zorgeloze sportsessie in eigen huis.

Waarom investeren in een loopband van Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. We geven altijd advies op jouw maat en daarnaast bevat ons gamma alleen klassemerken. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband kosteloos in Gors-Opleeuw wordt geleverd. Wil je graag wat meer bewegen of ben je een revalidatietraject aan het volgen? Ben je je aan het voorbereiden op een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij bieden je het toestel aan dat aansluit bij je doelen. Twijfel niet om ons te contacteren bij vragen en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Wij afleveren jouw loopband gratis aan huis in Gors-Opleeuw

De levering en installatie van je loopband in Gors-Opleeuw kan door Fitness Specialist voorzien worden. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos installeren in de daarvoor voorziene omgeving. Bovendien stellen we het toestel af op jouw voorkeuren en geven we de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Merk je schade of problemen op na de montage? Geef ons dan gerust een seintje. Wij zijn er voor je.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Gors-Opleeuw te installeren? Onze medewerkers zijn er om je te bijstaan. Een loopband aanschaffen biedt in ieder geval een paar voordelen. Omdat je door een loopband niet afhankelijk bent van het weer of andere omgevingsfactoren, kan je op ieder moment van de dag oefenen. Op een loopband lopen is voor je lichaam ook een pak minder belastend. Je bent hier dus zonder twijfel bij gebaat als je vlug last hebt van kwetsuren. Daarnaast kan je intervaltraining eenvoudig instellen via de programmatie en is het tempo vlot te reguleren. Zo wordt je fitheid het hele jaar door op peil gehouden.

Advies en service op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf met een passie voor sport en fitness. Jouw wensen zijn dan ook het uitgangspunt van ons advies. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Gors-Opleeuw geleverd en geïnstalleerd wordt. Ons gamma grondiger leren kennen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens kijken naar de opties? Dan kan je al eens door onze webshop scrollen.