Menu
Your Cart

Cardiotraining bij je thuis in Engelmanshoven met een loopband van Fitness Specialist

Je fitheid op peil houden? Je doet het met een loopband van Fitness Specialist gewoonweg vanuit je eigen woning in Engelmanshoven. Al meer dan 15 jaar richt Fitness Specialist zich op de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding. Wij kiezen er bewust voor om alleen producten van hoogstaande kwaliteit te verkopen volgens een klantgerichte service. Op die manier geniet jij zonder zorgen van een sportsessie in eigen huis. bowflex loopband zijaanzicht

Welke voordelen haal je uit een loopband?

Zit je nog met bepaalde twijfels over de installatie van een loopband bij je thuis in Engelmanshoven? Onze medewerkers geven gepast advies mee. Uit het gebruik van een loopband kan je in ieder geval een paar voordelen halen. Met een loopband kan je op ieder moment van de dag oefenen, want je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Verder is lopen op een loopband ook een pak minder belastend voor je lichaam. Een absolute aanrader voor wie snel last heeft van pijnlijke benen of knieën. Je past het tempo gemakkelijk zelf aan en ook intervaltrainingen zijn mogelijk. Zo kan je je fitheid het hele jaar door op peil houden.

Jouw loopband gratis aan huis geleverd in Engelmanshoven

De levering en installatie van je loopband in Engelmanshoven kan door Fitness Specialist voorzien worden. Zo hoef je er niet mee in te zitten dat er schade wordt aangericht aan je vloer of muur. Met heel wat ervaring op de teller, kunnen we ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. We stellen het toestel bovendien af op jouw wensen en geven de nodige uitleg om je op weg te helpen bij het eerste gebruik. Loopt er na de plaatsing iets mis of merk je schade op? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar. bowflex loopband

Waarom je loopband bij Fitness Specialist kopen?

Een loopband van Fitness Specialist kopen, is de investering meer dan waard. Ons aanbod bevat alleen topmerken en bovendien geven we advies op jouw maat. Het is trouwens zo dat we de loopband ook kosteloos bij jou in Engelmanshoven leveren. Volg je een revalidatietraject of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of wil je een walking desk uitproberen? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Neem gerust een kijkje tussen ons online assortiment en twijfel niet om ons te contacteren bij vragen. We helpen je heel graag bij het uitkiezen van een geschikt toestel.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Jouw prioriteiten vormen dan ook de basis voor onze service en ons advies. Zo koop jij gegarandeerd een loopband die volledig past bij jouw levensstijl. We komen de loopband bovendien netjes bij jou in Engelmanshoven leveren en installeren. Ons aanbod grondiger leren kennen? We ontvangen je met open armen in onze showroom. Wil je onze opties liever op voorhand raadplegen? Raadpleeg onze webshop dan.