Menu
Your Cart

Vanuit huis in Berlingen werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Graag je fitheid op peil houden? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in Berlingen met een loopband van Fitness Specialist. In de verkoop van fitnesstoestellen en sportvoeding zijn we bij Fitness Specialist al meer dan 15 jaar gespecialiseerd. Wij kiezen bewust voor een klantgerichte aanpak waarbij alleen kwalitatief hoogstaande producten verkocht worden. Op die manier geniet jij zonder problemen van een sportsessie in eigen huis. loopband bowflex

Waarom je loopband bestellen bij Fitness Specialist?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist is de moeite waard. Ons aanbod bestaat enkel uit klassemerken en bovendien geven we altijd advies op jouw maat. Fitness Specialist zorgt er trouwens ook voor dat jouw loopband gratis in Berlingen wordt geleverd. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Wij hebben voor elk doel het geschikte toestel. Bij vragen over het assortiment kan je ons altijd contacteren. We helpen je graag bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Geniet van de voordelen van een loopband

Heb je nog twijfels om een loopband bij je thuis in Berlingen te installeren? Je kan rekenen op onze medewerkers voor het juiste advies. Het is in ieder geval zo dat het gebruik van een loopband enkele voordelen biedt. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Lopen op een loopband is ook een pak minder belastend voor je lichaam. Je bent hier absoluut bij gebaat als je snel last hebt van pijnlijke knieën. Daarnaast kan je het tempo vlot reguleren en is intervaltraining gemakkelijk in te stellen via de programmatie. Je conditie is zo het hele jaar door op peil te houden. bowflex loopband

Jouw loopband door ons gratis aan huis geleverd in Berlingen

Wij kunnen je aangekochte loopband, home- of crosstrainer in Berlingen komen leveren én installeren. Je hoeft je bij de plaatsing dus geen zorgen te maken over het aanrichten van schade aan je vloer of muren. Omdat we al heel wat ervaring hebben, kunnen we het toestel probleemloos installeren in iedere omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw wensen. Zie je schade of merk je na de plaatsing dat er iets misloopt? Twijfel dan niet om ons een seintje te geven. Wij helpen je graag.

Service en advies op jouw maat

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. Onze service en ons advies worden dan ook helemaal afgestemd op jouw wensen. Zo ga je gegarandeerd voor de juiste aankoop. We zorgen er bovendien voor de de loopband netjes bij jou in Berlingen geleverd en geïnstalleerd wordt. Wil je meer te weten komen over ons aanbod? We ontvangen je met open armen in onze showroom. De opties liever op voorhand bekijken? Scrol dan alvast eens door onze webshop.