Menu
Your Cart

Vanuit huis in As werken aan je conditie? Dat doe je met onze loopbanden

Werken aan je fitheid? Dat is perfect mogelijk vanuit je eigen huis in As met een loopband van Fitness Specialist. Al meer dan 15 jaar is de Fitness Specialist bedreven in de verkoop van fitnesstoestellen, sportvoeding en sportkledij. Onze service is klantgericht en onze producten zijn kwalitatief hoogstaand. Zo kan jij zonder zorgen genieten van een sportsessie in eigen huis.

Waarom een loopband van Fitness Specialist kopen?

Investeren in een loopband van Fitness Specialist, betekent kiezen voor kwaliteit. Wij geven advies op jouw maat en verkopen enkel topmerken. De loopband wordt trouwens ook gratis bij jou in As geleverd. Ben je aan het revalideren of wil je graag wat meer bewegen? Train je voor een marathon of heb je nood aan meer beweging tijdens de werkuren (walking desk)? Voor elk doel hebben wij het geschikte toestel in huis. Twijfel niet om ons bij vragen te contacteren en neem gerust al een kijkje tussen ons online assortiment. Graag helpen we jou bij het uitkiezen van een toestel op jouw maat.

Welke voordelen haal je uit een loopband

Nog niet zeker over de installatie van een loopband bij je thuis in As? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. De aanschaf van een loopband biedt in ieder geval een paar voordelen. Zo maakt een loopband het mogelijk om op ieder moment van de dag te oefenen: je bent niet afhankelijk van het weer of andere omgevingsfactoren. Wie op een loopband loopt, belast zijn lichaam trouwens een stuk minder. Als je vlug last hebt van je knieën, ben je er zonder twijfel bij gebaat. Via de programmatie zijn intervaltrainingen eenvoudig in te stellen en ook het tempo pas je zo aan. Zo kan je je conditie het hele jaar door op peil houden.

Wij leveren jouw loopband gratis aan huis in As

Je aangekochte loopband, home- of crosstrainer kan door ons in As worden geleverd én geïnstalleerd. Zo blijven je vloeren en muren zeker schadevrij. Wij kunnen dankzij ons jarenlange ervaring ieder toestel probleemloos monteren in de daarvoor voorziene omgeving. Om je op weg te helpen geven we je de nodige toelichting en bovendien stellen we het toestel af volgens jouw voorkeuren. Merk je na de plaatsing dat er iets misloopt of zie je schade? Twijfel niet om ons iets te laten weten. Je kan altijd op ons rekenen.

Ons advies, afgestemd op jouw prioriteiten

Fitness Specialist is een familiebedrijf dat een hart heeft voor sport en fitness. De service en het advies dat wij aanbieden is dan ook afgestemd op jouw voorkeuren. Zo ga je gegarandeerd voor de aankoop van een geschikt toestel. Bovendien zorgen we ervoor dat de loopband netjes bij jou in As wordt geleverd en geïnstalleerd. Meer over ons gamma te weten komen? Twijfel niet om eens langs te komen in onze showroom. Liever op voorhand al eens de opties bekijken? Raadpleeg onze webshop dan.