Menu
Your Cart

Hammer

Brand: Hammer
Voor sexy buikspieren en een dunne taille!Foam coated hand grips Hoofd- en nekondersteuning Armsteunen InklapbaarAfmetingen opgebouwd: 71cm x 73 cm 71 cm..
€39.00
Ex Tax:€32.23
Brand: Hammer
Hammer Cardio Motion BT Ergometer Uw nieuwe cardiotrainer: comfortabel en ongecompliceerdSlimme details voor een betere trainingservaring Bent u op zoek naar een hoogwaardige, stabiele en comfortabele ergometer met een lage instap? Dan is de Cardio Motion BT de perfecte keuze voor u! De..
€699.00
Ex Tax:€577.69
Brand: Hammer
Hammer Cardio XT6 - Ergometer met lage instap Een comfortabele, stabiele ergometer met een lage instap! De Hammer Cardio XT6 is uitgerust met een duidelijke en vanzelfsprekende computer die eenvoudig te bedienen is. Met de HAMMER Cardio XT6 kunt u uw conditie verbeteren, uw gewicht verminde..
€549.00
Ex Tax:€453.72
Brand: Hammer
Hammer Cardio XT9 BT - Ergometer - met lage instap De Hammer Cardio XT9 BT is geen gewone hometrainer, dit is een ergometer! Dit fitnessapparaat mag thuis zeker niet ontbreken. Met de Hammer Cardio XT9 BT ergometer bereikt u eenvoudig al uw trainingsdoelen. Door de lage instap is deze hometr..
€699.00
Ex Tax:€577.69
Brand: Hammer
Hammer Cobra XTR Plus II RoeitrainerDe Hammer COBRA XTR PLUS II roeier is voorzien van een vernieuwd LCD scherm met duidelijke weergave van alle trainingswaardes ondanks de hoeveelheid licht in de trainingsruimte. Tijdens een intensieve training is het belangrijk dat u altijd goed de trainingswa..
€799.00
Ex Tax:€660.33
Brand: Hammer
Het complete full-body workout toestel! Train op de Hammer Ultra Multi Gym je hele lichaam bij je thuis!Kortom is de Hammer Ultra Multi Gym de totaaloplossing voor thuis. Wij geloven dat u geen beter krachtstation vindt in deze prijsklasse, dat even compact. Opgebouwd heeft het toestel de volg..
€899.00
Ex Tax:€742.98
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)