Menu
Your Cart

First Class Nutrition

Het creatine-gehalte in je spieren bepaalt de duur dat een spier maximaal belast kan worden. Door het gebruik van Creatine beschikken je spieren over meer ATP of Adenosine Tri Fosfaat. Dit is de belangrijkste brandstof voor je spieren tijdens een training. Dus meer creatine in je spieren betekent m..
€20.40
Ex Tax:€19.25
First Class Nutrition BCAA 4000 zijn van groot belang omdat je lichaam niet in staat is deze aminozuren zelf te produceren.Daarom moet je ze dus via je voeding of supplementen binnenkrijgen.BCAA's worden als eerste aangesproken door je lichaam wanneer de koolhydraat reserves (glycogeen) dreigen op t..
€20.83
Ex Tax:€19.65
CREATE bevat Crea-Trona®, dit is een nieuwe soort van dubbel gebufferde creatine die de explosieve kracht vergroot.Meer kracht en uithoudingsvermogen. Toename van de N.O. productie voor een betere spierpomp en doorbloeding. Neem 3 caps voor training en maximum 6 caps per dag. Inhoud: 20..
€32.30
Ex Tax:€30.47
GABA is een natuurlijk kalmerend en anti-epileptische stof in de hersenen die gemaakt wordt van het aminozuur glutamine en glucose. Tegelijkertijd zorgt de stof ervoor dat de zwakke weerbaarheid tegen stress wordt versterkt en de ontspanning en slaap bevordert.GABA maakt dat de remfase slaap lan..
€42.42
Ex Tax:€40.02
L-Glutamine wordt gebruikt bij spier herstel en na een kwetsuur of medische ingreep. Het is een niet essentieel aminozuur dat belangrijk is bij het anabolisme van eiwitten in het menselijke lichaam. Het is de belangrijkste brandstof voor het hele immuunsysteem. Het stimuleert de glycogeensynthese i..
€36.13
Ex Tax:€34.08
First-Class Pancake Mix & Oat fibre, is een lekkere en gezonde mix voor pannenkoeken.First-Class Pancake Mix is een kant en klare maaltijd, water toevoegen, roeren en bakken. Met twee keer zoveel eiwit in vergelijking met traditionele pannenkoeken.35gr eiwit per portie. Bevat Havermout...
€55.25
Ex Tax:€52.12
First-Class Pancake Mix & Oat fibre, is een lekkere en gezonde mix voor pannenkoeken. First-Class Pancake Mix is een kant en klare maaltijd, water toevoegen, roeren en bakken. Met twee keer zoveel eiwit in vergelijking met traditionele pannenkoeken.35gr eiwit per portie. Bevat Havermout. Meng..
€24.23
Ex Tax:€22.86
Premium Multivit is een complete formule met 22 vitamines en mineralen en anti-oxidanten.Complete formule Anti-oxidanten Vitamin A, B, C, D, E, K Mineralen o.a. magnesium, zinc, koper, chromium, seleniumPremium multivit is een vitamine en mineralen complex dat je helpt vrije radic..
€17.95
Ex Tax:€14.83
Pro 88 Day & Night bevat een optimale combinatie van geselecteerde proteïnes, voor spieropbouw en tegen spierafbraak .Day & Night is een combinatie van verschillende soorten eiwitten. Het geeft je lichaam een geleidelijke afgifte van aminozuren en is daardoor uitstekend geschikt om op elk tijdst..
€63.75
Ex Tax:€60.14
Pro 88 Day & Night bevat een optimale combinatie van geselecteerde proteïnes, voor spieropbouw en tegen spierafbraak . Day & Night is een combinatie van verschillende soorten eiwitten. Het geeft je lichaam een geleidelijke afgifte van aminozuren en is daardoor uitstekend geschikt om op elk tijdstip..
€30.60
Ex Tax:€28.87
Red Stack: Deze fatburner geeft snel en zeker resultaten. Red Stack helpt je niet alleen om snel kilo's kwijt te raken, maar houdt je ook energiek en helder.Ingredienten:Citrus Aurantium Camellia Sinensis (Groene Thee extract) Cafeïne l-Tyrosine Gember wortel extract Chromium Pi..
€20.32
Ex Tax:€19.17
Door een uitgekiende samenwerking van verschillende hoogwaardige ingrediënten, maakt van TEST-X9 een uniek testosteron stimulerend product. TEST-X9 versterkt de spieren, verbetert het uithoudingsvermogen, stimuleert het libido en zorgt voor een betere eiwitsynthese.Natuurlijk verhoogde testoster..
€28.05
Ex Tax:€26.46
Showing 1 to 12 of 15 (2 Pages)