OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver ben je alvast op de goede weg
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Zin om aan je conditie te werken, maar liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. We laten je sportieve start met alle plezier vlot verlopen, van A tot Z.

De beste crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver kiezen

Een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Elk model verschilt, van een compacte crosstrainer tot een meer geavanceerd type.
  • De prijzen variëren sterk.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. We zijn je graag van dienst in onze showroom. We geven je daar uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

Je crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver laten leveren

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar wat na de aankoop van je crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver? Het toestel is groot, zwaar en de installatie behoeft een zekere handigheid. Ben je hierdoor aan het twijfelen? Dat valt te begrijpen. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We contacteren je om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Een crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver, één en al voordelen

Je crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Op dergelijke toestellen train je op je hartslag, wat je conditie doet groeien. Daaruit blijkt het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Bij toestellen zoals een crosstrainer denken mensen vaak aan sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train in je eigen huis, waar en wanneer je wil. Enkele sporttips om gezond en fit te blijven, dat krijg je er bij de aankoop van een crosstrainer trouwens bij in onze showroom.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan moet je enkel nog het geschikte toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Sint-Katelijne-Waver. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Al wat info ontvangen op voorhand? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.