OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met de aanschaf van een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een uitgebreid
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met de aanschaf van een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een uitgebreid aanbod fitnessapparatuur: De sportieve aanpak van jouw training of revalidatie bespreken gaat bovendien het makkelijkst in onze showroom, dus kom gerust langs. We laten je sportieve start met alle plezier vlot verlopen, van A tot Z.

De levering van je crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde

Je kan fitnessapparatuur zowel in de webshop als in de showroom kopen bij Fitness Specialist. Maar wat volgt er na de aankoop van je crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde? Het toestel is zwaar, groot en de installatie vraagt een zekere handigheid. Houdt dit je tegen? Dat is begrijpelijk. Maar geen zorgen, daar zijn wij op voorzien! Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

Een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde, één en al voordelen

Je crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde is een toestel om cardiofitness mee te beoefenen. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen huis, waar je ook wil – de bureau, de slaapkamer, de living – en wanneer je wil. Bijkomend nog wat sporttips nodig? We geven het je graag in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De beste crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde

Heb je geen idee waar je moet op letten bij het kiezen van een crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde?
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • De hoeveelheid modellen is nog groter.
  • Er zijn verschillende prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. We verwelkomen je in onze showroom. We geven je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Sta je in de startblokken om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Speur alvast ons online aanbod eens af en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Glabbeek-Zuurbemde. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Liever op voorhand al wat info? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.