OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Eppegem

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Eppegem

Werk aan je conditie met een crosstrainer in Eppegem Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Eppegem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Spec
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Eppegem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij probleemloos een sportieve start maakt.

Een crosstrainer in Eppegem, één en al voordelen

Je crosstrainer in Eppegem is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Op dergelijke apparaten train je op je hartslag, wat je conditie doet groeien. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Vaak wordt een crosstrainer in verband gebracht met sporten in de gym. Echter vinden sommige mensen het niet aangenaam om zich daarnaartoe te verplaatsen en met anderen te trainen. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. Nood aan extra sporttips? We vertellen er je met plezier alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.
crosstrainer fitness specialist toorx

De levering van je crosstrainer in Eppegem

Bij Fitness Specialist heb je de mogelijkheid om fitnesstoestellen ofwel in de webshop te kopen, ofwel in de showroom. Maar na de aankoop moet je je crosstrainer in Eppegem ook mee naar huis nemen. Het toestel is zwaar, groot en de installatie vraagt een zekere handigheid. Houdt dit je tegen? Dat begrijpen we. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

De beste crosstrainer in Eppegem

Geen idee waar te beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Eppegem?
  • Het aanbod kan overweldigend zijn.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • De prijzen zijn zeer verschillend.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. We geven je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan rest je enkel nog de zoektocht naar een geschikt toestel. Duik alvast eens in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Eppegem. We bespreken je verwachtingen en ondersteunen je tijdens het hele aankoopproces. Op voorhand al wat info ontvangen? Laat iets van je horen via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.