OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Zandhoven

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Zandhoven

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Zandhoven Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Geen betere manier om dat te doen door een crosstrainer in Zandhoven aan te schaffen! Fitness Specialist heeft e
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Geen betere manier om dat te doen door een crosstrainer in Zandhoven aan te schaffen! Fitness Specialist heeft een ruim aanbod fitnesstoestellen: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij vlot een sportieve start maakt.

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Zandhoven

Je crosstrainer in Zandhoven behoort tot de cardio fitnessapparatuur. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat het een makkelijke manier is om je conditie op peil te houden, is meteen het grootste voordeel van dit apparaat. Meestal denken mensen bij apparaten zoals een crosstrainer dan ook aan sporten in de gym. Echter zien sommige mensen dat niet zitten, zeker niet wanneer ze bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen huis, waar je ook wil – de bureau, de slaapkamer, de living – en wanneer je wil. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.
crosstrainer fitness specialist toorx

De levering van je crosstrainer in Zandhoven

Het is bij Fitness Specialist mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Zandhoven hebt gekocht? Het toestel is zwaar, groot en behoeft een zeker handigheid om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat begrijpen we volledig. Maar geen zorgen, daar zijn wij op voorzien! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die het zware werk maar wat graag van je overnemen. We leveren en monteren op afspraak, dus voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Kies de beste crosstrainer in Zandhoven

Weet je niet waar je op moet letten als je een crosstrainer in Zandhoven wil kopen?
  • Er is een erg groot aanbod.
  • Elk model is anders, van een compacte crosstrainer tot uiterst geavanceerd.
  • De prijzen variëren sterk.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar geven we je uitvoerig uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Sta je in de startblokken om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je enkel nog de zoektocht naar een geschikt toestel. Speur alvast ons online aanbod eens af en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Zandhoven. We bespreken je verwachtingen en staan je bij tijdens het hele aankoopproces. Al wat info op voorhand ontvangen? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.