OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Walshoutem

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Walshoutem

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Walshoutem Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Walshoutem ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een ruim
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Walshoutem ben je alvast op de goede weg! Fitness Specialist heeft een ruim aanbod fitnesstoestellen: De sportieve aanpak van jouw training of revalidatie bespreken gaat bovendien het makkelijkst in onze showroom, dus kom gerust langs. We laten je sportieve start met alle plezier probleemloos verlopen, van A tot Z.

De beste crosstrainer in Walshoutem kiezen

Een crosstrainer in Walshoutem, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is zeer groot.
  • De hoeveelheid modellen is nog groter.
  • De prijzen zijn zeer verschillend.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. In onze showroom zijn we je graag van dienst. We geven je alle uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Walshoutem

Je crosstrainer in Walshoutem is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. Daaruit blijkt het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter gaat niet iedereen daar graag sporten: sommige mensen willen geen bekijks, anderen vinden de verplaatsing of kostprijs een afknapper. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Walshoutem

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar wat nadat je je crosstrainer in Walshoutem hebt aangekocht? Het toestel is weegt veel, groot en je moet best handig zijn om het te installeren. Houdt dit je aankoop tegen? Dat is te begrijpen. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Overtuigd om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan rest je nog slechts één ding: een toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Walshoutem. We bieden je ondersteuning tijdens het hele aankoopproces en bespreken jouw verwachtingen. Ontvang je liever wat info op voorhand? Je bereikt ons via info@fitnessspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.