OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Viersel

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Viersel

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Viersel Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Viersel! Het aanbod fitnesstoestellen is bij Fitness Specialist zeer gr
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Viersel! Het aanbod fitnesstoestellen is bij Fitness Specialist zeer groot: We helpen je bovendien met de aanpak van je training of revalidatie. Kom hiervoor gerust langs in onze showroom. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

De levering van je crosstrainer in Viersel

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar wat volgt er na de aankoop van je crosstrainer in Viersel? Het toestel is groot, weegt veel en vraagt een zekere handigheid om hem te installeren. Ben je afgeschrikt hierdoor? Begrijpelijk. Maar geen zorgen, daar zijn wij op voorzien! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We leveren en monteren op afspraak, dus voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist man

De beste crosstrainer in Viersel kiezen

Een crosstrainer in Viersel, kiezen, je weet soms niet waar te beginnen.
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen schommelen sterk.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Een crosstrainer in Viersel, alleen maar voordelen

Jouw crosstrainer in Viersel is een cardio fitnesstoestel. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Bij toestellen zoals een crosstrainer denken mensen vaak aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement voor sommigen een afknapper. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train vanaf nu wanneer je wil en waar je wil in je eigen huis. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je enkel nog het uitzoeken van een geschikt toestel. Laat je alvast inspireren door ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Viersel. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Op voorhand al wat info ontvangen? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.