OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Beverst

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Beverst

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Beverst Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Een crosstrainer in Beverst is daarbij alvast een goede hulp! Fitness Specialist heeft een uitgebreid assortiment
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Een crosstrainer in Beverst is daarbij alvast een goede hulp! Fitness Specialist heeft een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

Je crosstrainer in Beverst laten leveren

Bij Fitness Specialist heb je de mogelijkheid om fitnessapparatuur ofwel in de webshop te kopen, ofwel in de showroom. Maar na de aankoop moet je je crosstrainer in Beverst ook mee naar huis nemen. Het toestel is weegt veel, groot en de installatie vergt een zekere handigheid. Ben je hierdoor afgeschrikt? Dat is te begrijpen. We schieten je daarom met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist toorx

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Beverst

Met je crosstrainer in Beverst doe je vooral aan cardiofitness. Op dergelijke toestellen train je op je hartslag, wat je conditie doet groeien. Dat je met dit apparaat makkelijk je conditie op peil houdt, is duidelijk het grootste voordeel. Veel mensen denken dat ze naar de gym moeten gaan om te sporten op een crosstrainer. Echter zien sommige mensen dat niet zitten, zeker niet wanneer ze bijvoorbeeld aan het revalideren zijn. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen huis, waar je ook wil – de bureau, de slaapkamer, de living – en wanneer je wil. Bijkomend nog wat sporttips nodig? We geven het je graag in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De beste crosstrainer in Beverst

Weet je niet waar je moet beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Beverst?
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Kom langs in onze showroom, waar je nog beter kunnen helpen. Daar geven we je uitvoerig uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Beverst. We bespreken je verwachtingen, waarna je tijdens het hele aankoopproces op ons kan rekenen. Ontvang je liever op voorhand wat informatie? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.