OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Betekom

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Betekom

Sport eenvoudig bij je thuis met een crosstrainer in Betekom Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Een crosstrainer in Betekom is daarbij alvast een goede hulp! Fitness Specialist heeft een ruim aanbod fitnessapparatuur:
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Een crosstrainer in Betekom is daarbij alvast een goede hulp! Fitness Specialist heeft een ruim aanbod fitnessapparatuur: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Kortom, we verzorgen jouw sportieve start van A tot Z.

Kies de beste crosstrainer in Betekom

Geen idee waar te beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Betekom?
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. In onze showroom word je verder geholpen. We geven je daar uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Een crosstrainer in Betekom, alleen maar voordelen

Jouw crosstrainer in Betekom is een cardio fitnesstoestel. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Daarmee wordt het grootste voordeel van dit apparaat duidelijk: je conditie op peil houden. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Geen zorgen, koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train in je eigen huis, waar en wanneer je wil. In onze showroom geven we je bij de aankoop van een crosstrainer bovendien enkele sporttips zodat jij gezond en fit blijft.

De levering van je crosstrainer in Betekom

Het is mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen bij Fitness Specialist. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Betekom hebt gekocht? Het toestel is groot, zwaar en je moet handig zijn om de installatie probleemloos te laten verlopen. Ben je hierdoor aan het twijfelen? Dat valt te begrijpen. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! We werken namelijk met een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Helemaal enthousiast geworden om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je nog slechts één ding: een toestel uitzoeken. Bekijk alvast ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Betekom. We staan je bij doorheen het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Liever op voorhand al wat info? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.