Beschrijving
Protein Baking Mix is lekker alternatief in je dagelijks voedingspatroon met dezelfde spieropbouwende voordelen als een gewone shake. Deze bakmix bevat 4 verschillende hoogwaardige, kwalitatieve eiwitbronnen die bijdragen tot de instandhouding en toename van je spiermassa.
Calcium caseïnaat wordt langzaam verteerd en zorgt voor een geleidelijke aminozuurafgifte in je bloedstroom. Whey-eiwitten daarentegen zijn heel snel werkzaam waardoor je lichaam onmiddellijk wordt voorzien van de nodige aminozuren die bijdragen aan spiergroei en spierherstel. Hydrolisaat heeft hoogwaardige aminozuurprofielen, bevat weinig vet en heeft een uitzonderlijk laag lactosegehalte. Isolaat wordt aangezien als de puurste vorm met de hoogste biologische waarde. Het wordt sneller opgenomen dan andere eiwitten, wat kan bijdragen tot een maximale eiwitsynthese. Ook isolaat bevat nagenoeg geen vet of lactose en kan worden beschouwd als de beste eiwitbron ter ondersteuning van vetvrije spiermassa.
Als laaste bevat onze bakmix ook het eiwit ei-albumine dat de herstelling van spieren stimuleert nog tot lang nadat ze ingenomen zijn.
HIGHLIGHTS
• Verschillende hoogwaardige eiwitten
• Stimuleert de spieropbouw
• 51 g eiwitten per 100 g
• Heerlijke smaak
• Makkelijk te bereiden
HOW TO USE:
EN Mix 50 g with 100 ml of water. For pancake: cook over low heat in a non-stick pan with a small amount of fat. This mix can also be used for waffles (check our blog for the recipe).
NL Meng 50 g met 100 ml water. Voor pannenkoeken: bak op een laag vuur in een anti-aanbakpan met een klein beetje vet. Deze mix kan ook worden gebruikt voor wafels (kijk op onze blog voor het recept).
INGREDIENTS:
Whole oat flour (Gluten), Whey protein concentrate (Emulg.: Soy Lecithin) (Milk), Whole egg powder, Mixture (Wheatflour (gluten), Whey proteins, Modified starch (E1450)(Milk), Milk protein isolate, Egg albumin, Dextrose, ModCarb (Oat bran, Organic Quinoa, Organic Amaranth, Organic Buckwheat, Organic Millet), Baking powder (E450,E500, Fortified Wheatflour (Wheatflour (gluten), Calcium carbonate, Iron, Niacin (B3), Thiamin (B1))), Flavor, Sodium chloride, Thickeners (Guar gum and Xanthan gum), Sweeteners (E950) and (E955).
PROTEIN BAKING MIX | ||||
/100 g | /50 g | |||
Energy | 404 1700 |
kcal KJ |
202 850 |
kcal KJ |
Fat | 11 | g | 5,6 | g |
Of which saturated fatty acids |
3,2 | g | 1,6 | g |
Carbohydrates | 38 | g | 19 | g |
Of which sugars | 3,2 | g | 1,6 | g |
Fiber | 4,2 | g | 2,1 | g |
Proteins | 34 | g | 17 | g |
Salt | 2 | g | 1 | g |