Menu
Your Cart

Rug- en buikspiertoestellen

Brand: Finnlo Model: Ab & Back trainer voor Finnlo autark 6000
Deze uitbreiding is geschikt voor de autark 6000. Nu kan je ook buikspieren en rug trainen op een comfortabele manier. De begin en eindpositie zijn volledig in te stellen zodat je zelf je beweging kan bepalen...
379.00€
Brand: Tunturi Model: Ab Shaper Pro
Met deze Ab Trainer kunt U de buikspieren trainen met ondersteuning van de nek.   Is opvouwbaar!..
65.00€
Brand: Best Fitness Model: Best Fitness Ab Board
Deze bank is geschikt om buikspieren op te trainen. Het is een eenvoudig bankje maar biedt je we de mogelijkheid om op een comfortabele manier je buikspieroefeningen uit te voeren. Dit bankje is ook opklapbaar voor als het even uit de weg moet.Eenvoudig maar efffectieve buikspierbank. Mogelijkh..
159.00€
Brand: Best Fitness Model: Best Fitness Ab Board & Hyper Extension
Dit toestel combineert twee oefeningen in één. Het kan gebruikt worden als een buikspierbank maar evengoed kan je er de onderrug op trainen. De bovenste schuimrol is extra dik zodat hij voor beide oefeningen comfortabel kan gebruikt worden.  Trainen van buikspieren & onderrug. Klein en compac..
185.00€
Brand: Best Fitness Model: Best Fitness Inversion Table
Voor mensen die vaak last hebben van rugklachten kan de inversion table een oplossing bieden. Het verlicht stress en pijn in de rug, zorgt voor betere flexibiliteit en heeft een solide basis. Geschikt voor mensen van verschillende lengtes door het instellen van de voetpositie.Verlichten van rug..
269.00€
Brand: Best Fitness Model: Best Fitness Vertical Knee Raise
Deze Vertical Knee Raise of Power Tower is uitermate geschikt voor thuisgebruik. Met behulp van eigen lichaamsgewicht kan men zichzelf optrekken en de onderkant van buikspieren trainen. Ook is er de mogelijk om borst te trainen door te pompen op het onderste gedeelte van het frame alsook "dips" uit..
259.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Cam Series Ab & Back Machine
Het unieke aan dit toestel is dat hij voor zowel het trainen van de rug als van de buikspieren kan worden ingezet! Door simpelweg de schuimrol van positie te veranderen kan men de oefening aanpassen. Let op: Dit toestel is voorzien voor 30mm halterschijven (optionele 50mm adapter sleeve verkrijgbaa..
499.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Hyper Extension
Speciaal voor het verstevigen van uw onderrug op een veilige en comfortabel manier. Met zijn 45 ° hoek, wordt uw training geoptimaliseerd.Uitschuifbare profielen en extra brede kussentjes garanderen dat dit toestel door iedereen kan gebruikt worden. De dubbel genaaide DuraFirm™ kussens bieden comfor..
329.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Pro Club Back Machine
Met dit toestel van de Pro Club Line kan je de rugspieren verstevigen zonder deze te overbelasten. Door het tegengewicht van de gewichtsblok bepaal je zelf de weerstand en train je op je eigen niveau. Dit toestel wordt ook geregeld door kinesisten gebruikt aangezien je het toestel volledig op maat ..
2,495.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Pro Club Series II Ab & Back machine
Het trainen van buikspieren en onderrug was nog nooit zo eenvoudig! Door simpelweg de schuimrol in de juiste positie te zetten kan er met dit toestel onderrug alsook buikspieren getraind worden. Aan de hand van de gewichtsblok bepaal je zelf hoe zwaar je het wilt maken. Terwijl zorgen de dikke Dura..
2,595.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Pro Dual Ab & Back machine
De Pro Dual Ab & Back Machine is gemaakt om je "core" spieren te versterken. Deze spieren zijn essentieel voor een correcte lichaamshouding en zijn van belang bij het beoefenen van verschillende sporten. De buikspieren en onderrug voldoende trainen is dus essentieel! Dit toestel is eenvoudig te ver..
2,795.00€
Brand: Body Solid Model: Body Solid Semi-Recumbent Dual Ab Bench
Met dit toestel kan U de buikspieren trainen door middel van tegengewicht. Vaak een goede aanvulling op de gewone buikspieroefeningen! De schuimrol kan ingesteld worden zodat de startpositie zelf gekozen kan worden. Let wel: Alleen voorzien voor 50mm halterschijven!Trainen van buikspieren met ..
499.00€
Showing 1 to 12 of 18 (2 Pages)