OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Koop een crosstrainer in Tielt-Winge en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Tielt-Winge en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Tielt-Winge en sport eenvoudig thuis Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Tielt-Winge! Bij Fitness Speci
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Klaar om aan je conditie te werken, maar doe je dat liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving? Je bent alvast goed op weg met de aanschaf van een crosstrainer in Tielt-Winge! Bij Fitness Specialist vind je een ruim aanbod fitnesstoestellen: Je bent welkom in onze showroom om de aanpak van je training of revalidatie persoonlijk te bespreken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij vlot een sportieve start maakt.

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Tielt-Winge

Je crosstrainer in Tielt-Winge behoort tot de cardio fitnesstoestellen. Deze moeilijke term duidt een soort van training aan, namelijk dat je conditie groeit door te sporten volgens je hartslag. Daaruit blijkt het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Sporten in de gym is vaak het eerste waar mensen aan denken bij een crosstrainer. Dat is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend: sommigen vinden bijvoorbeeld de verplaatsing ernaartoe of de kostprijs van een abonnement een afknapper. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Bijkomend nog wat sporttips nodig? We geven het je graag in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.
crosstrainer fitness specialist man

Een crosstrainer in Tielt-Winge aankopen en laten leveren

Bij Fitness Specialist koop fitnessapparatuur zowel in de webshop als in de showroom. Maar wat volgt er na de aankoop van je crosstrainer in Tielt-Winge? Het toestel is groot, weegt veel en de installatie behoeft een zekere handigheid. Ben je hierdoor afgeschrikt? Dat valt te begrijpen. Maar geen zorgen, daar zijn wij op voorzien! Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt maar wat graag het zware werk van je over. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Kies de beste crosstrainer in Tielt-Winge

Geen idee waar je op moet letten als je een crosstrainer in Tielt-Winge wil kopen?
  • Het aanbod is enorm.
  • Er zijn ongelooflijk veel modellen, met elk hun eigen technische snufjes.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Gelukkig geeft Fitness Specialist je advies. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan dien je enkel nog een geschikt toestel uit te zoeken Bekijk alvast ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Tielt-Winge. We bespreken je verwachtingen en staan je bij doorheen het hele aankoopproces. Liever op voorhand al wat informatie? We zijn bereikbaar via info@fitnessspecialist of +32 (0)11 76 15 48.