OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Koop een crosstrainer in Eigenbilzen en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Eigenbilzen en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Eigenbilzen en sport eenvoudig thuis Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Eigenbilzen ben je alvast goed op weg! Bij Fitness
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je aan je conditie werken, maar doe je dat liever vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Eigenbilzen ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een ruimte keuze aan fitnessapparatuur: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. We laten je sportieve start met alle plezier vlot verlopen, van A tot Z.

Je crosstrainer in Eigenbilzen laten leveren

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar wat dan nadat je je crosstrainer in Eigenbilzen aangekocht hebt? Het toestel is zwaar, groot en je moet best handig zijn om het te installeren. Ben je hierdoor afgeschrikt? Da’s begrijpelijk. Daarom maken wij je het graag gemakkelijk. Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We nemen contact op om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist haardvuur

De beste crosstrainer in Eigenbilzen

Geen idee waar je op moet letten als je een crosstrainer in Eigenbilzen wil kopen?
  • Het aanbod kan overweldigend zijn.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft je daarom advies. We verwelkomen je in onze showroom. Daar krijg je alle nodige uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Een crosstrainer in Eigenbilzen, één en al voordelen

Jouw crosstrainer in Eigenbilzen is een cardio fitnesstoestel. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat je met dit apparaat makkelijk je conditie op peil houdt, is duidelijk het grootste voordeel. Meestal denken mensen bij toestellen zoals een crosstrainer dan ook aan sporten in de gym. Echter is de verplaatsing daarnaartoe niet altijd vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Sta je te popelen om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan rest je enkel nog de zoektocht naar een geschikt toestel. Bekijk alvast ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Eigenbilzen. We staan je bij gedurende het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Ontvang je liever wat info op voorhand? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.