OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Koop een crosstrainer in Affligem en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Affligem en sport eenvoudig thuis

Koop een crosstrainer in Affligem en sport eenvoudig thuis Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Affligem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist kies je u
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Wil je je conditie op peil houden, maar doe je dat liever vanuit je eigen huis? Dankzij de aanschaf van een crosstrainer in Affligem ben je alvast op de goede weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnessapparatuur: Kom langs in onze showroom, dan bespreken we samen hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij vlot een sportieve start maakt.

Kies de beste crosstrainer in Affligem

Geen idee waar te beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Affligem?
  • Er is een behoorlijk groot aanbod.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • De prijzen variëren sterk.
Gelukkig kan je rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. Daar geven we je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist haardvuur

Een crosstrainer in Affligem, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Affligem doe je vooral aan cardiofitness. Dat is een soort sporttraining, waarbij je traint op je hartslag en zo je conditie doet groeien. Daarmee wordt het grootste voordeel van dit apparaat duidelijk: je conditie op peil houden. Een crosstrainer wordt vaak geassocieerd met sporten in de gym. Echter gaat niet iedereen daar graag sporten: sommige mensen willen geen bekijks, anderen vinden de verplaatsing of kostprijs een afknapper. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

De levering van je crosstrainer in Affligem

Het is mogelijk om zowel in de webshop als in de showroom fitnesstoestellen te kopen bij Fitness Specialist. Maar wat volgt er nadat je je crosstrainer in Affligem hebt gekocht? Het toestel is groot, zwaar en de installatie vergt een zekere handigheid. Twijfel je hierdoor? Dat begrijpen we. Maar geen zorgen, wij maken het je gemakkelijk. Onze eigen bezorgings- en montagedienst neemt namelijk graag het zware werk van je over. We nemen contact op om de levering en montage te plannen, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Klaar om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Duik alvast eens in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Affligem. We staan je bij tijdens het hele aankoopproces en bespreken je verwachtingen. Ontvang je liever op voorhand wat informatie? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.