OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Je eigen crosstrainer in Vliermaal om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Vliermaal om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Vliermaal om thuis te sporten Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Een crosstrainer in Vliermaal is daarbij alvast een goede hulp! Bij Fitness Specialist kies je uit een groot aanbod fitnessapparatuur: Cro
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Graag in je eigen vertrouwde omgeving aan je conditie werken? Een crosstrainer in Vliermaal is daarbij alvast een goede hulp! Bij Fitness Specialist kies je uit een groot aanbod fitnessapparatuur: Je bent welkom in onze showroom om de aanpak van je training of revalidatie persoonlijk te bespreken. Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij vlot een sportieve start maakt.

Kies de beste crosstrainer in Vliermaal

Weet je niet waar je moet beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Vliermaal?
  • Er is een zeer groot aanbod.
  • Er zijn ontelbaar veel soorten modellen, van compacte crosstrainers tot de meer geavanceerde.
  • Er zijn verschillende prijscategorieën.
Vertrouw daarom op de grondige expertise van Fitness Specialist. Je wordt verder geholpen in onze showroom. Daar krijg je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!
crosstrainer fitness specialist toorx

Je crosstrainer in Vliermaal laten leveren

Bij Fitness Specialist heb je de mogelijkheid om fitnesstoestellen ofwel in de webshop te kopen, ofwel in de showroom. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Vliermaal moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is weegt veel, groot en de installatie vergt een zekere handigheid. Houdt dit je tegen? Dat is begrijpelijk. Maar geen zorgen, wij schieten je met alle plezier te hulp! Je kan namelijk rekenen op onze eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We maken een afspraak om te leveren en te monteren, en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.

Een crosstrainer in Vliermaal, één en al voordelen

Met je crosstrainer in Vliermaal beoefen je cardiofitness. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. En dat is meteen het grootste voordeel van dit apparaat: je conditie op peil houden. Een crosstrainer wordt vaak geassocieerd met sporten in de gym. Toch zien sommigen het niet goed zitten, zeker niet wanneer ze aan het revalideren zijn. Geen zorgen, bij Fitness Specialist koop je je fitnesstoestel om thuis te trainen, wanneer je wil. Nog wat bijkomende sporttips nodig? We geven het je persoonlijk in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Ga jij de sportieve uitdaging aan?

Helemaal klaar om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Neem alvast een kijkje in ons online assortiment en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Vliermaal. We bespreken je verwachtingen en ondersteunen je tijdens het hele aankoopproces. Al wat info op voorhand ontvangen? We horen graag van jou via info@fitnesspecialist.be of +32 (0)11 76 15 48.