OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Je eigen crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk om thuis te sporten Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind j
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Je conditie op peil houden in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met de aanschaf van een crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist vind je een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur: Kom gerust langs in onze showroom, want daar geven we je persoonlijk advies over de sportieve aanpak van je training of revalidatie. Met alle plezier ondersteunen we je wanneer je een sportieve start wil maken.

Je crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk laten leveren

Bij Fitness Specialist koop fitnesstoestellen zowel in de webshop als in de showroom. Maar na de aankoop van je crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk moet je hem ook mee naar huis nemen. Het toestel is groot, zwaar en de installatie vergt een zekere handigheid. Houdt dit je aankoop tegen? Dat valt te begrijpen. Maar maak je geen zorgen, we schieten je met alle plezier te hulp! We hebben namelijk een eigen bezorgings- en montagedienst, die maar wat graag het zware werk van je overneemt. We contacteren je om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist toorx

De beste crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk

Geen idee waar te beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk?
  • Het aanbod is overweldigend groot.
  • Er zijn zowel basismodellen als meer geavanceerde.
  • De prijzen zijn zeer uiteenlopend.
Je kan gelukkig rekenen op de grondige expertise van Fitness Specialist. We verwelkomen je in onze showroom. We geven je daar uitleg over onze verkrijgbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), de prijscategorieën, hoe zo’n toestel werkt, noem maar op!

Eén en al voordelen met je crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk

Met je crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk beoefen je cardiofitness. Dat wil zeggen dat je conditie groeit door te trainen op je hartslag. Dat je met dit apparaat makkelijk je conditie op peil houdt, is duidelijk het grootste voordeel. Vaak wordt er bij een crosstrainer gedacht aan sporten in de gym. Echter gaat niet iedereen daar graag sporten: sommige mensen willen geen bekijks, anderen vinden de verplaatsing of kostprijs een afknapper. Wij hebben de oplossing! Koop je eigen fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train wanneer je wil, gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau. Enkele sporttips om gezond en fit te blijven, dat krijg je er bij de aankoop van een crosstrainer trouwens bij in onze showroom.

Klaar om de sportieve uitdaging aan te gaan?

Overtuigd om je leven een gezonde en sportieve wending te geven? Dan hoef je nog maar één ding te doen: een toestel uitzoeken. Doe alvast inspiratie op in ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Sint-Lambrechts-Herk. We bespreken je verwachtingen en staan je bij gedurende het hele aankoopproces. Liever op voorhand al wat info? Laat iets van je horen via info@fitnessspecialst.be of +32 (0)11 76 15 48.