OVER ONS

aangenaam!

BLOG

laatste nieuws!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

BEL ONS

011-76.15.48

CONTACT

aangenaam!stel je vragen!

Je eigen crosstrainer in Rijkhoven om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Rijkhoven om thuis te sporten

Je eigen crosstrainer in Rijkhoven om thuis te sporten Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met een crosstrainer in Rijkhoven ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnesstoestellen: Crosstra
Sole Fitness E25 Crosstrainer
Aan je conditie werken in je eigen vertrouwde omgeving? Met een crosstrainer in Rijkhoven ben je alvast goed op weg! Bij Fitness Specialist kies je uit een ruim assortiment fitnesstoestellen: In onze showroom bespreken we hoe we jouw training of revalidatie het beste kunnen aanpakken. We laten je sportieve start met alle plezier probleemloos verlopen, van A tot Z.

De levering van je crosstrainer in Rijkhoven

Je kan bij Fitness Specialist zowel in de webshop als in de showroom fitnessapparatuur kopen. Maar na de aankoop moet je je crosstrainer in Rijkhoven ook mee naar huis nemen. Het toestel is weegt veel, groot en behoeft een zeker handigheid om het te installeren. Ben je afgeschrikt hierdoor? Dat is te begrijpen. Maar geen zorgen, wij maken het je gemakkelijk. Dankzij onze eigen bezorgings- en montagedienst hoef jij je van het zware werk niets aan te trekken. We contacteren je om een afspraak te maken en voor je het weet staat je fitnesstoestel te blinken in je woning.
crosstrainer fitness specialist toorx

Een crosstrainer in Rijkhoven, alleen maar voordelen

Je crosstrainer in Rijkhoven is bedoeld om cardiofitness mee te beoefenen. Hiermee groeit je je conditie door te trainen op je hartslag. Het grootste voordeel van dit apparaat is duidelijk: makkelijk je conditie op peil houden. Bij toestellen zoals een crosstrainer denken mensen vaak aan sporten in de gym. Echter vinden sommige mensen het niet aangenaam om zich daarnaartoe te verplaatsen en met anderen te trainen. Koop je fitnesstoestel bij Fitness Specialist en train gewoon in je eigen living, slaapkamer of bureau, wanneer je wil. Nood aan enkele sporttips om fit te worden én te blijven? Hoor er alles over in onze showroom bij de aankoop van een crosstrainer.

Kies de beste crosstrainer in Rijkhoven

Het kan zijn dat je niet weet waar te beginnen bij het kiezen van een crosstrainer in Rijkhoven.
  • Er is een enorm aanbod om uit te kiezen.
  • Er zijn zowel basismodellen als meer geavanceerde.
  • Crosstrainers vind je in diverse prijscategorieën.
Fitness Specialist geeft advies en neemt je zorgen weg. Je bent welkom in onze showroom, waar we je graag van dienst zijn. We geven je alle uitleg over onze beschikbare modellen en merken (zoals Bowflex, Finnlo en Nautilus), hoe zo’n toestel werkt, de prijscategorieën, noem maar op!

Klaar voor de sportieve uitdaging?

Overtuigd om een gezonde en sportieve wending aan je leven te geven? Dan rest je enkel nog de zoektocht naar een geschikt toestel. Bekijk alvast ons online aanbod en kom langs in onze showroom voor de beste crosstrainer in Rijkhoven. We bespreken je verwachtingen en staan je bij gedurende het hele aankoopproces. Ontvang je liever wat informatie op voorhand? We zijn bereikbaar via +32 (0)11 76 15 48 of info@fitnessspecialist.be.